top of page

Makiažo meistrė Darija: 5 patarimai nuotakos vestuviniam makiažui

Makiažas Darija Eden. Šukuosena Eglė Čiurlytė. Nuotrauka Laima ir Simas.

Vilniaus studijos meistrė Darija Eden sako, kad makiažas tai ne kaukė ir ne priemonė jus pakeisti, jis turi suteikti pasitikėjimo ir džiaugsmo jausmą!

Su nuotakomis, fotosesijomis, mados žurnalais Lietuvoje ir užsienyje daugelį metų dirbanti meistrė dalijasi 5 patarimais Tavo vestuvių makiažui:

1. Prieš svarbią dieną reikėtų apsilankyti pas kosmetologą, kuris patars kokias procedūras pasirinkti, atsižvelgiant į jūsų poreikius bei odos tipą. Tuomet makiažas atrodys natūraliau, geriau laikysis ir jausitės labiau užtikrinta.

2. Nuotakos makiaže vienas svarbiausių aspektų yra odos paruošimas. Tam reikia atsakingai pasirinkti tinkamiausią makiažo pagrindą. „Jane Iredale“ bazės nuostabios ne tik savo kvapu ir sudėtimi, bet ir rezultatu: skaistina, lygina spalvą ir prailgina makiažo dėvėjimą – būtent tai ko ir reikia nuotakoms.

3. Labai svarbu rinktis produktus skirtus būtent jūsų odos tipui. Pradedant nuo bazės, baigiant fiksuojančiomis priemonėmis.

4. Kalbant apie makiažo užbaigimą ir fiksavimą, toms, kurios turi riebesnę odą, vienareikšmiškai reikėtų rinktis sausą fiksuojančią pudrą. O sausai odai – drėkinančią dulksną.

5. Be kokių „Jane Iredale“ produktų meistrė neįsivaizduoja savo darbo? Tai „Smooth Affair“ bazė, „Amazing Matte“ fiksuojanti pudra, „Warm Sienna“ mineralinė presuota pudra (kuri puikiai tinka paslėpti trūkumus ir yra atspari vandeniui).

Makiažas Darija Eden. Šukuosena Laura Leleivaitė. Nuotrauka Natalia Koinova.

Daugiau apie meistrės patarimus nuotakoms skaitykite Vestuvės.lt žurnalo pavasario numeryje.

Kviečiame savo vestuvinį įvaizdį patikėti Carolina.lt specialistams ir rezervuoti vietas ateinančiam vasaros ir rudens sezonui:

Vilniuje:

+37067921110 | vilnius@carolina.lt

(Rotundo g. 2-14 / Gedimino pr. 50)

Kaune:

+37067112140 | kaunas@carolina.lt

(Daukšos g. 43-9)

Naujausi įrašai
bottom of page