top of page

„Quick questions“ su „Carolina Make Up School“ studente Deimante

Akimirka iš makiažo kaursų profesionalams. Nuotraukos autorė Lina Kasper.

Akimirka iš makiažo kursų profesionalams. Nuotraukos autorė Lina Kasper.

Apie makiažo kursus profesionalams kalbamės su „Carolina Make Up School“ studente Deimante Spurgaitiene.

KOKS BUVO TAVO SANTYKIS SU MAKIAŽAIS IKI KURSŲ PROFESIONALAMS? Jau mokyklos laikais mane viliojo spalvos, kosmetika ir makiažai. Lankiau šokių kolektyvą, tai su džiaugsmu visas paruošdavau koncertams. Praėjo nemažai metų dažant drauges, giminaites ir pagaliau pasiryžau pomėgį paversti pagrindiniu savo darbu. Ne paslaptis, kad tam reikia daug žinių ir praktikos, todėl pradėjau mokytis. Baigiau vienus kursus, bet žinių ir pasitikėjimo savimi pasirodė mažai, todėl atėjau į „Carolina Make Up School“ kursus profesionalams. SU KOKIU TIKSLU ĖJAI Į „CAROLINA MAKE UP SCHOOL“? Tikslas einant į „Carolina Make Up School“ buvo pakartoti jau turimas žinias, išsiaiškinti ir suprasti, kas iki tol sekėsi sunkiausiai, išmokti naujų technikų, pasisemti praktikos ir žinių iš nuostabių, ilgametę patirtį turinčių makiažo meistrių. KODĖL PASIRINKAI „CAROLINA MAKE UP SCHOOL“? Makiažo mokyklų pasiūla tikrai nemaža, todėl turi tiksliai žinoti ko nori, daug domėtis ir skaityti, kuri mokykla, specialistai ir programa atitinka tavo lūkesčius. Mano norus labiausiai atitiko „Carolina Make Up School“. Domintis užkliuvo profesionalumas, mokyklos ir specialistų ilgametė patirtis, švara ir natūralumas makiaže, į programą įtraukti plaukų modeliavimo pagrindai ir baigus mokslus galimybė tobulėti bei dirbti renginiuose su „Carolina Make Up Studio“ profesionalų komanda.

Deimantės atliktas makiažas modeliui. Nuotraukos autorė Lina Kasper.

Deimantės atliktas makiažas modeliui. Nuotraukos autorė Lina Kasper.

KAS TAU IŠ PRADŽIŲ ATRODĖ LABAI SUNKU, O GALIAUSIAI VISGI PAVYKO IŠMOKTI? Pačioje pradžioje viskas atrodo sunku, daug informacijos, skirtingų priemonių, gausybė spalvų. Bet man vienas iš sunkiausių dalykų buvo makiažo pagrindo pasirinkimas: kas ir kokiam odos tipui tinka, ką naudoti, kad veidas atrodytų natūraliai, švytinčiai, bet taip pat ir pamaskuotų odos trūkumus. Taip pat kokius atspalvius naudoti makiaže – šaltus ar šiltus ir kaip juos atskirti. Tačiau su kiekviena pamoka viskas darėsi aiškiau, kiekviena smulkmena buvo aptarta ir viską pavyko išmokti. O baigus mokslus, gavus tiek žinių ir praktikos, lieka ištobulinti rankų judesius, kad makiažas būtų švarus, švytintis ir gražiai išretušuotas. KOKS BENDRAS ĮSPŪDIS SUSIDARĖ APIE MŪSŲ KURSUS, STUDIJĄ, MOKYTOJAS? Baigusi „Carolina Make Up School“ galiu drąsiai rekomenduoti ją kiekvienai būsimai ar jau esamai ir norinčiai pasitobulinti vizažistei.

Nuo pirmos dienos studijoje buvo sukurta jauki atmosfera, administratorės ir mokytojos visada pasitikdavo su šypsena veiduose. Turėjau galimybę pasisemti žinių net iš penkių nuostabių mokytojų, kurios stengėsi ne tik išdėstyti tos dienos temą, bet ir pasidalinti savo sukaupta patirtimi. Praktinėje dalyje skyrė daug dėmesio, kiekviena smulkiausia klaida buvo pastebėta, paaiškinta ir padėta ištaisyti.

Džiaugiuosi pasirinkusi „Carolina Make Up School“ ir turėjusi galimybę bendrauti su nuoširdžiai savo patirtimi bei patarimais besidalijančiomis specialistėmis.

Naujausi įrašai
bottom of page