top of page

Carolina.lt vizažistė Jekaterina Požilova keliauja į New York'ą!

Vilniuje ,,Carolina Make-Up Studio'' 2019-tųjų metų geriausia darbuotoja tapo vizažistė Jekaterina Požilova, kuri kartu su Kauno studijos nugalėtoja Jolanta Švobaite-Mušauskiene vyks į New York'ą!

Jekaterina sutiko papasakoti apie stiprią meilę savo darbui ir klientėms:

KĄ TAU REIŠKIA ŠIS APDOVANOJIMAS?

Šis apdovanojimas man reiškia didelį įvertinimą, pripažinimą kolegų bei klientų tarpe. Kai esi vertinama, norisi tobulėti dar labiau.

PAPASAKOK APIE SAVO KARJEROS PRADŽIĄ? NUO KO VISKAS PRASIDĖJO?

Manau, šią profesiją ne aš pasirinkau, o ji mane. Nuo pat mažų dienų įkvėpimo sėmiausi iš spalvų, jų derinimo tarpusavyje, estetikos ir grožio. Kad eisiu stebuklingu ir užburiančiu grožio keliu supratau labai anksti.

Oficiali mano pradžių pradžia – įgyta dekoratyvinės kosmetikos kosmetikės specialybė. Po to sekė labai labai daug įvairių seminarų ir tobulinimosi kursų. Dabar nė negalėčiau visų jų išvardyti. Kaip start‘ą į vizažo pasaulį įvardyčiau laimėjimą konkuse – tai buvo mano tuometinės mokymosi įstaigos organizuojamas konkursas, kurio metu savarankiškai dažėmė modelius. Dar iki šiol prisimenu tą jaudinančią akimirką.

Po 10-ies metų, praleistų šioje srityje, galiu pasakyti, jog mano darbas, tai labai didelė dalis manęs, mano įsitikinimų bei vertybių. Be šios veiklos aš net neįsivaizduoju savo gyvenimo.

Nuotraukoje Jekaterinos atliktas makiažas

AR TURI SAVITĄ MAKIAŽO STILIŲ? KOKS JIS? KOKIOS TAVO KLIENTĖS?

Visos mano klientės yra be galo mielos, šiltos asmenybės, kurios vertina kokybę. Man kaskart norisi ne tik tobulai atlikti savo darbą, bet ir bendrauti įvairiomis temomis. Tai yra žmonės, su kuriais gera susitikti.

Kiekvienai savo klientei parenku asmeniškai jai tinkantį makiažą, kuris išryškina gražiausius jos bruožus, pabrėžia jos individualumą, charakterį . Tokiomis taisyklėmis vadovaujuosi ir rinkdama idealią antakių formą, bei spalvą. Atlikdama makiažą formuoju teisingą dažymosi įprotį – klientei paaiškinu, kokios spalvos jai tinka, kur tiksliai reikia dėti skaistalus pnš. Nuolat domiuosi naujausiomis makiažo tendencijomis ir visa tai pritaikau savo darbuose. Savo darbe mėgstu išlaikyti harmoniją, estetikos jausmą. Moku klausyti ir išgirsti klientą.

Nuotraukoje Jekaterinos atliktas makiažas

KADA SUPRATAI, KAD VIZAŽO SUBTILYBIŲ NORI MOKYTI IR KITUS?

Na žinot, kaip būna... pabandai ir negali sustoti. Tai liečia ir mokymo meną. Smagiausia dėstymo procese yra matyti mokinių didžiulę pažangą, jų augimą, tam tikrais atvejais, stebėt net jų, kaip vizažo meistrių, gimimą, tai labai įkvepia ir mane pačią. Stengiuosi kiekvienai mokinei surasti labiausiai jai tinkantį paaiškinimo būdą, kad ji kuo geriau įsisavintų informaciją. Na o mokinių švytinčios akys – tai yra didžiausia motyvacija kiekvienam dėstytojui.

ŠIOJE SRITYJE DIRBI JAU DAUGYBĘ METŲ. KAIP KEITĖSI MAKIAŽOTENDENCIJOS PER PASTARĄJĮ DEŠIMTMETĮ?

Prieš dešimt metų makiažai buvo tarsi kaukė, kuri moterį paversdavo kitas asmenybe, nepanašia į save... Su kiekvienais metais ryškėja tendencija „mažiau yra daugiau“. Makiažai tampa vis natūralesni, pabrėžiantys individualumą, charakterį, gyvenimo būdą – tai tarsi vidinio aš atspindys. Tokio tipo makiažus dievinu, tai yra atgaiva mano sielai ir akims.

Šiek tiek vyresnės moterys dabar būtinai nori atrodyti jaunesnės, tad makiažo pagalba stengiuosi ‘‘nuimti“ bent 10 metų.

DĖL KO LABIAUSIAI MYLI SAVO DARBĄ? IR KOKIE TAVO DARBO MINUSAI?

Aš visada sakau, kad visos moterys ir panelės yra nuostabios, ir joms tereikia mokėti pabrėžti savo privalumus. Kosmetika yra tik pagalbinė priemonė, kurios dėka moterų akyse atsiranda švytėjimas, o lūpas papuošia koketiška šypsena – tai stebuklinga. Tokius stebuklus labiausiai dievinu ir myliu savo darbe. Labai džiaugiuosi, jeigu aš galiu juos kurti ir suteikti tokias geras emocijas kosmetikos ir savo talento pagalba.

Minusai....hmm...sunkus klausimas. Gal kartais pamirštu, kad reikia pagalvoti ir apie save, ne tik apie kitus, bet čia, tikriausiai, labiau kaltas mano būdas, o ne darbas.

Nuotraukoje Jekaterinos atliktas makiažas

PASIDALINK MAKIAŽO TAISYKLĖMIS/TRIUKAIS, KURIAIS REKOMENDUOJI VADOVAUTIS VISOMS MOTERIMS.

Labai svarbu išmokti estetikos, harmonijos bei ją matyti visur. Norint atrodyti nuostabiai daug kosmetikos tikrai nereikia, užtenka keleto produktų, kurie tinka būtent jums.

Pavyzdžiui, spalvas makiaže rekomenduoju rinktis pagal tai, kaip jaučiates – juk spalvos puikiai atspindi mūsų emocinę būseną. Spalvų terapijos pagalba taip pat galima ir pakeisti vidinę būseną. Bet kokį atspalvį galima pasirinkti, jeigu atkartosite jį kuriamame įvaizdyje bent 3 kartus.

Moterims, kurios nesijaučia labai stiprios makiaže, patarčiau dažytis tik dienos apšvietime – taip lengviau pastebėsite visus netikslumus, kuriuos reikia pataisyti.

IŠVARDINK KOSMETIKOS PRIEMONES, BE KURIŲ NEĮSIVAIZDUOJI SAVO DIENOS.

Tai makiažo pagrindas Sothys ,,Satine b /20“, lūpų blizgis Luscious (nr.332), „Youngblood“ bespalvė biri pudra, ir skaistalas „Apricot“ iš Fuschia.

Nuotraukoje vizažistė Jekaterina Požilova

Jekaterinos mėgstamas priemones galite įsigyti mūsų e-parduotuvėje: https://www.carolinashop.lt/

Makiažui pas Jekaterina galite registruotis internetu: (puslapio apačioje): https://www.carolina.lt

Arba tel.nr: +37067921110

!DĖMESIO!

Sausio 15d. startuoja ,,Carolina Make-Up School“ makiažo kursai SAU, kuriuos ves Jekaterina. Šių kursų metu mokoma makiažo SAU nuo nulio. Kursų metu išsiaiškinsite savo odos tipą, sužinosite kaip paruošti veidą makiažui, kokia skysta ir sausa pudra yra tinkamiausia Jums, kokių spalvų šešėlius/ skaistalus/lūpų dažus turėtumėte naudoti. Baigusi kursus mokėsite susikurti tiek dieninį, tiek vakarinį įvaizdį. Be to, patariant dėstytojai Jekaterinai, galėsite įsigyti profesionalios, kokybiškos kosmetikos su nuolaida, kurią gauna ,,Carolina Make-Up School“ studentės.

Daugiau apie kursus SAU: https://www.carolina.lt/makiazo-kursai-sau

Registracija į kursus internetu: https://www.carolina.lt/makiazo-kursai-registracija

Arba tel.nr: +37067921110

Naujausi įrašai
bottom of page