top of page

KALĖDINIS IR NAUJAMETINIS MAKIAŽAS. KAIP DAŽYTIS ŠIEMET?

Kalėdos ir Naujieji metai – tai gražiausios metų šventės, o jų metu tokios nori būti ir moterys. Ilgametę darbo patirtį turinti Carolina.lt makiažo meistrė Elena Kostetska sutiko papasakoti svarbiausius Kalėdinio ir Naujametinio makiažo aspektus. Tikimės, jog meistrės patarimai Jums pravers.

KAIP DAŽYTIS, NORINT SUŽIBĖTI KALĖDINIO AR NAUJAMETINIO VAKARĖLIO METU?

Žiemos šventės man visada asocijuojasi su žibėjimu, todėl ir makiaže norisi kažko įdomaus ir tikrai traukiančio akį. Šiuo laikotarpiu nereikėtų bijoti eksperimentuoti.

Tikrai neprašausite pro šalį pasirinkusios blizgų dūminį akių makiažą. Šiemet taip pat labai madingi spalvoti ir blizgūs akių pravedimai. Kosmetikos parduotuvėje išbandykite keletą spalvų ir išsirinkite Jums mieliausią. Į madą grįžta akių makiažo spalvų derinimas prie rūbų spalvos, tad jeigu Naujiesiams išsirinkote, pavyzdžiui, bronzinę suknelę, toks gali būti ir akių pravedimas.

Žinoma, Kalėdų klasika buvo ir išlieka – raudonų lūpų makiažas. Tam tinka visi atspalviai nuo oranžinio iki ‘‘bordo‘‘. Stipriai paryškinus lūpas, akis rekomenduočiau dažyti gaiviai, lengvai.

Nuotraukoje meistrės Elenos Kostetskos makiažas

KOKIAS KOSMETIKOS PRIEMONES REKOMENDUOTUM ĮSIGYTI?

Gaiviam akių makiažui atlikti labai tiks INIKA kūno spalvos akių šešėliai ‘‘Star“, kurie akimirksniu atgaivina voką. Apskritai šios firmos akių šešėliai yra geras pasirinkimas kuriant tiek žiemos, tiek vasaros šventinį makiažą.

Toms, kurios mėgsta blizgučius, rekomenduoju įsigyti NYX ‘‘Glitter brilliants“. Šiuo produktu galima blizginti ne tik akių vokus, bet ir kūno odą ar plaukus. Taip pat jo dėka galima padaryti akių pravedimą. Yra didelis šių blizgučių pasirinkimas, gera kaina.

Kas ieškote subtilių blizgučių – mano mėgstamiausias produktas Kalėdoms – tai URBAN DECAY šešėliai iš ‘‘Moondust“ serijos. Esu tikra, jog įsigijusios šiuos šešėlius, norėsite jais dažytis per visas šventes.

Kad makiažas išsilaikytų kuo ilgiau, rekomenduoju įsigyti makiažo fiksatorių. Aš naudoju URBAN DECAY ‘‘All nighter setting spray“.

KAIP TAS PRIEMONES PANAUDOTI ATEITYJE?

Manau, kad visas žiemos šventėms įsigytas makiažo priemones galima sėkmingai panaudoti ruošiantis vasaros festivaliams, žinoma, jeigu tokiuose lankotės. Jeigu ne, galbūt laikas išdrįsti kiek ryškiau pasidažyti einant į geriausios draugės gimtadienį?

KĄ PATARTUM TOMS, KURIOMS DAŽYTIS NĖRA ĮPRASTA, BET ŠIEMET PER ŽIEMOS ŠVENTES NORĖTŲ ATRODYTI PRITRENKIANČIAI? KAIP/IŠ KUR IŠMOKTI EFEKTYVIŲ PROGINIO MAKIAŽO TRIUKŲ?

Toms, kurių santykis su makiažu kiek komplikuotas, siūlyčiau užsiregistruoti bent kelioms individualioms pamokoms pas profesionalų makiažo meistrą. Tokių pamokų metu išmokstama pagrindinių taisyklių, suprantama, kas mokinei tinka labiausiai, be to, meistras padeda išsirinkti kokybiškas ir universalias kosmetikos priemones.

Nepaslaptis, jog dauguma jaunų merginų makiažo mokosi iš Youtube vaizdo įrašų. Manau, kad iš Youtube semtis idėjų gali tik tos, kurios jau yra išmokusios makiažo pagrindus su profesionalu. Jeigu žiūrėdamos vaizdo įrašus makiažo mokysitės nuo nulio, apsišarvuokite kantrybe, nes tai tikrai užtruks. Taip pat turėtumėte būti budrios dėl tokiuose vaizdo įrašuose giriamų produktų, nes ne visi jie yra tokie geri kaip sakoma – tai tik vienas iš daugelio šių laikų marketingo triukų.

Nuotraukoje meistrės Elenos Kostetskos makiažas

KAIP NEPERSISTENGTI PUOŠIANTIS KALĖDINIAM AR NAUJAMETINIAM VAKARĖLIUI? O GAL PERSISTENGTI NĖRA BLOGAI? KĄ MANAI?

Vadovaudamosis taisykle ,,Mažiau yra daugiau“ niekada nepralaimėsite. Ypatingai ši taisyklė galioja toms, kurios nesidažo kasdien. Jeigu įprastai mėgstate natūralumą, o eidamos į Kalėdinį vakarėlį pasidarysite ryškų, pompastišką makiažą, jausitės kaip ne savam kailyje. Makiažą ir spalvas reikia prisijaukinti po truputį. Na o jeigu esate ryški asmenybė ir audringam vakarėliui norite ‘‘audringo“ makiažo – turite tam teisę. Svarbiausia, jog jaustumėtes komfortiškai.

Nuotraukoje makiažo meistrė Elena Kostetska

Norinčias išmokti pasidaryti dieninį ar šventinį makiažą pas meistrę Elena, kviečiame registruotis individualiai pamokai tel.nr: + 37067921110. Meistrė dirba mūsų studijoje Vilniuje adresu Rotundo g.2.

Naujausi įrašai
bottom of page