top of page

Carolina.lt ,,Mis Visata Lietuva“ konkurse

Po penkerių metų pertraukos į Lietuvą sugrįžęs ,,Mis Visata Lietuva“ konkursas susilaukė didžiulio žiniasklaidos ir žmonių susidomėjimo. Varžytis dėl gražuolės karūnos panoro didelis būrys lietuvaičių, tačiau į konkurso finalą pateko vos dvidešimt merginų. Kaip teigia vienas iš konkurso organizatorių, žymus Amerikos prodiuseris Mr.Edward Walson, šiame konkurse yra svarbi ne tik merginų išvaizda, bet ir vidinis grožis, charizma.

Š.m. spalio 18d. įvyko didysis ,,Mis Visata Lietuva“ 2019 konkurso finalas. Jam, padedant profesionaliems choreografams, etikos ir estetikos žinovams bei stilistams, merginos ruošėsi tris dienas. Finalo metu atrodyti nepriekaištingai merginoms padėjo Carolina.lt komanda.

Tądien „Crowne Plaza“ viešbutyje, Vilniuje, darbavosi ir merginas puošė Carolina.lt makiažo meistrės Raminta Gudėnaitė, Darija Eden, Ugnė Ezerinskaitė, Edita Piulskienė, šukuosenų meistrė Laura Leleivaitė ir plaukų stilistės Simona Gaudzevičiūtė ir Augustė Javaitytė.

Merginos sutiko pasidalinti savo įspūdžiais iš konkurso finalo:

DAŽYTI/ŠUKUOTI ,,MIS VISATA LIETUVA“ KONKURSO DALYVES BUVO LABIAU IŠŠŪKIS AR MALONUMAS?

Laura: Iš pradžių, maniau, kad bus iššūkis... Nors ir dažnai tenka dirbti su gražiomis merginomis, bet čia juk konkursas, maniau, visos nori būti gražiausios, todėl tikėjausi didelių poreikių, merginų kaprizų ar pan., bet visos dalyvės buvo labai malonios, pasitikėjo mumis, todėl dirbti buvo vienas malonumas.

KOKIUS TIKSLUS BUVOTE IŠSIKĖLUSIOS, KURIANT MERGINŲ ĮVAIZDĮ?

Raminta: Pagrindinis tikslas buvo pabrėžti merginų natūralų grožį, seksualumą. Apkrauti veidų nesinorėjo, tad makiažus kūrėme subtilius – dėjome ploną pudros sluonį, rinkomės ne per daug tamsius šešėlius, daugiau blakstienų, veidą modeliavome taip, kad merginų bruožai ‘‘neišnyktų‘‘ scenos prožektorių šviesoje.

Laura: Norėjome, kad merginos žavėtų publiką savo natūraliu grožiu ir charizma, o ne dirbtinai sukurtu įvaizdžiu.

KIEK LAIKO TRUKO MERGINŲ PASIRUOŠIMAS FINALUI?

Raminta: Kiekvienos merginos makiažui buvo skiriama nuo 1val. iki 1,5 val. laiko.

Augustė: O šukuosenai atlikti reikėjo apie 1val.

KOKĮ ĮVAIZDĮ SUKŪRĖTE NUGALĖTOJAI PAULITAI BALTRUŠAITYTEI?

Raminta: Paulita labai maloni, paprasta, jauna mergina, todėl nesinorėjo apkrauti veido. Makiažas buvo gan natūralus, pabrėžiantis bruožus. Didesnį dėmesį skyriau akims ir veido modeliavimui. Akys buvo paryškintos vidutinio tamsumo rusvais šešėliais, pagyvintos žėručiu bei skaistalais, buvo užklijuotos blakstienos. Veidas padengtas skysta drėkinančia pudra Sothys, mineraline Jane Iredale pudra, pamodeliuotas rusva modeliavimo priemone, rausvais /persikiniais skaistalais bei šampaniniu highliter’iu. Lūpoms naudojau rausvą pieštuką ir blizgesį.

Augustė: Pritariu Ramintai, jog Paulita pasirodė labai draugiškas, malonus ir nuoširdus žmogus. Nenorėdama sukurti nenatūralaus įvaizdžio, parinkau jai labai lengvas, romantiškas, tarsi ''plaukiančias'' bangas. Man buvo malonu prisidėti prie Paulitos įvaizdžio.

Raminta: Man taip pat. Sėkmės Paulitai!

KO PASISEMIATE IŠ TOKIŲ RENGINIŲ? KODĖL VIZAŽISTUI/PLAUKŲ MEISTRUI SVARBU NEAPSIRIBOTI VIEN DARBU STUDIJOJE?

Laura: Tokie renginiai labai padeda tobulėti kaip meistrui, nes tenka prisitaikyti prie nepatogių darbo sąlygų, greito tempo, reikia apgalvoti, kaip įvaizdis atrodys ne tik gyvai, bet ir nuotraukose bei televizijos ekrane. Renginio metu reikia spėti sužiūrėti visas merginas, taip pat tokio tipo renginiuose dažnai neapsiribojame tik ties savo darbu: šįkart teko kai kurioms merginoms padėti apsirengti sukneles, surasti dingusį eilės numerį, nuraminti, pagirti ir stengtis palaikyti malonią atmosferą užkulisiuose.

Raminta: Tikrai taip. Manau, tokiuose renginiuose naudinga dalyvauti tiek pradedantiesiams, tiek jau patyrusiems meistrams. Pradedantieji gali labai daug ko išmokti iš kolegų, o patyrusiems meistrams tokie renginiai neleidžia ‘‘užsnūsti‘‘ ir padeda išlikti matomiems.

Naujausi įrašai
bottom of page