top of page

Kam reikalingas bandomasis nuotakos makiažas ir šukuosena?


Būsimos nuotakos ir Ją puošiančio(-ių) meistro(-ų) susitikimas iki vestuvių dienos yra kur kas svarbesnis nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Nuotaka, prieš nuspręsdama, ar Jai reikalingas bandomasis makiažas ir šukuosena, turėtų nepamiršti, kad:

Labai tikėtina, jog pirmieji žmonės, kuriuos išvysite savo vestuvių dieną, bus Jūsų pasirinkti makiažo ir plaukų meistrai. Be to, su jais turėsite praleisti net keletą valandų. Jeigu jau būsite juos mačiusi anksčiau, greičiausiai, jog bendrauti bus paprasčiau ir atmosfera pasiruošimo metu bus kur kas geresnė. Juk ne veltui sakoma: ,,Kaip pradėsi dieną, tokia ji ir bus“.

Bandomojo makiažo metu meistrui yra suteikiama galimybė pažinti ne tik Jūsų asmenybę, bet ir sužinoti Jūsų veido odos tipą, plaukų savybes ir kitus svarbius dalykus, kurie daro įtaką jo darbo eigai ir lemia galutinį rezultatą. Tai leidžia apsisaugoti nuo nenumatytų atvejų, o šventinę dieną su jais susidurti nenori nei nuotaka, nei ją puošiantys meistrai.

Šio papildomo vizito metu turėsite pakankamai laiko išsakyti meistrui visus savo norus ir lūkesčius. Galėsite kartu peržvelgti Jūsų pasirinktus makiažo ir šukuosenų pavyzdžius, aptarti visas šventės detales, išklausyti profesionalo pastebėjimus ir rekomendacijas. Šioje srityje dirbantys žmonės tikrai turi ką papasakoti.

Diena, kai Jums bus atliktas bandomasis nuotakos makiažas ir šukuosena, bus tarsi repeticija prieš svarbiąją dieną. Ilgai netruks suprasti, ar pasirinktas įvaizdis Jums artimas. Apsipratusi su vaizdu veidrodyje galėsite įvertinti, ar makiažas nėra per blankus, arba priešingai – per ryškus, taip pat ar pasirinkta šukuosena nekelia diskomforto – palaidi plaukai nelenda į akis ir pnš. Be to, turėsite galimybę pamatyti, kaip atrodote nuotraukose, o tai leis Jums 100-tu procentų pasitikėti savimi, kai savo vestuvių dieną pozuosite profesionaliam fotografui.

Jeigu perskaičiusi visus šiuos argumentus, Jūs vis dar dvejojate, ar verta aukoti savo laiką ir leisti pinigus bandomajam nuotakos makiažui ir šukuosenai, nepamirškite, jog Jūs perkate ramybę, gerą savijautą ir neįkainojamus prisiminimus.

Nuotraukų autorius: Linas Dambrauskas. Nuotakos makiažas ir šukuosena: Karolina Taraškevič-Bethel.

Naujausi įrašai
bottom of page