top of page

Vestuvinio makiažo idėjos ir tendencijos 2018-iesiems metams

Planuojant vestuves, viena iš sunkiausių užduočių yra išsirinkti suknelę, tačiau ne mažiau svarbu pasirinkti ir tinkamą makiažo bei šukuosenos stilių. Nepriekaištingas makiažas nuotakai - tai svarbus žingsnis geros nuotaikos ir puikios savijautos šventės metu, link.

Keletas vestuvinio makiažo idėjų ir tendencijų 2018 metams:

Klasikinis akių makiažas - tai makiažo stilius, kuris puikiai tinka visoms. Jis lengvai išryškina akis, pabrėžia jų formą ir visada puikiai atrodo nuotraukose! Tokiam makiažui pabrėžti, puikiai tinka žemės tonų atspalviai. Viena iš klasikinio makiažo tendencijų 2018 metais - tamsiai ryškinti apatinio voko vidinę liniją. Tai akims suteikia patrauklumo, atkreipia dėmesį ir suteikia šiek tiek padūmavusį efektą, netgi neryškinant apatinio voko šešėliais.

Tinkama veido odos bazės ir makiažo pagrindo kombinacija yra labai svarbi, norint džiaugtis gražia ir skaisčia oda vestuvių dieną. Šį sezoną, ypatingai madingas neapkrautas, natūraliai atrodantis bei jaunatviškas veidas, kuriam vietą užleidžia jau atgyvenęs, stiprus odos dengimas pudra, matinis efektas bei ryškus kontūravimas. Švytinti oda - šio sezono topas! Be abejo, naudojant šviesą atspindinčius produktus reiktų nepamiršti, kad “T zona” turėtų būti matinė, antraip, vietoj pailsėjusios, skaisčios ir švytinčios odos, sukursite riebaluoto veido įspūdį.

Rožiniai atspalviai- ypač madingi 2018 metais. Jie puikiai tinka prie visų odos tonų, nes makiažui suteikia gaivumo, švelnumo ir jaunatviškumo. Rožinius atspalvius puikiai galima panaudoti akims, skruostams bei lūpoms. Norinčioms vestuvių dieną atrodyti unikaliai ir ryškinti lūpas, puikiai tiks ryškūs rausvi, rožiniai atspalviai. “Fuschios” spalvos bei klasikiniai raudoni lūpų dažai, taip pat išlieka labai madingi, Tačiau, jei nesate pratusi akcentuoti lūpas, vestuvių dieną to daryti taip pat nepatariame, nes tai nėra pats tinkamiausias metas eksperimentuoti.

Dūminis akių makiažas- tai puikus pasirinkimas nebijančioms atrodyti drąsiai! Vestuvių dieną, renkantis dūminį makiažą, lūpas geriau dažyti neutraliu tonu. Populiariausios dūminio makiažo spalvos išlieka madingos ir 2018 metais: pilki metalo, bronziniai, šokoladiniai ir auksiniai atspalviai. Jeigu kiekvieną dieną nesidažote arba naudojate labai nedaug kosmetikos, šio makiažo stiliaus geriau nesirinkti.

Straipsnio bei nuotraukų makiažo autorė: Jolanta Mušauskienė (Carolina.lt Kaunas)

Naujausi įrašai
bottom of page