top of page

Meistrė Jolanta: TOP priemonės veido švytėjimui


Kokias švytėjimą suteikiančias priemones pasirinkti ir į ką atkreipti dėmesį renkantis ir naudojant

Kas tai yra? Tai priemonės, kurios dėl šviesą atspindinčių dalelių, puikiai paryškina, pabrėžia zonas, į kurias natūraliai krenta šviesa. To pasekoje oda atrodo pailsejusi, gyvesnė, sveikesnė.

  1. Svarbu atsižvelgti į veido odos spalvą. Jeigu jūsų oda išblyškusi, papilkėjusi –rinkites rožinio atspalvio turinčias priemones. Jei oda šiltesnio, vidutinio rudumo atspalvio – puikiai tiks gelsvesni, bronziniai atspalviai. Taip pat svarbu rinktis šviesesnę ar giminingą jūsų odos atspalviui priemonę.

  2. Renkantis šviesintoją (angl. „highlighter“) svarbu atsižvelgti i veido odos tipą (riebi, mišri, sausa, normali), bei, į zonas, kurias reikia šviesinti. Priešingu atveju galite gauti blizgančios, tarsi „riebalu“ padentos odos vaizdą. Riebios odos savininkėms reikėtų saikingai naudoti arba išvis atsisakyti šviesą atspindinčių dalelių, antraip ši tehnika gali išryškinti veido odos poras ir nelygumus.

  3. Švytėjimą suteikiančias priemones atsargiai naudokite jei jūsų oda turi pigmentinių dėmių ar yra linkus stipriai raudonuoti.

Mano rekomenduojamų priemonių TOP 6:

Charlotte Tilburry, Jane Iredale, Benefit, Mac, Bobbi Brown, Balm:

Naujausi įrašai
bottom of page