top of page

Meistrė Toma: 2016-ųjų kosmetikos TOP

Kai pradedame skaičiuoti paskutines dienas iki metų pabaigos, tikriausiai kiekvienas iš mūsų susimąstome, apibendriname praėjusių metų įvykius, darbus, džiaugsmus, nuotykius ir dažniausiai pažadame sau kažką keisti ateinančiais.

Didžiąją mano laiko dalį užima darbas-tai mano hobis, laisvalaikis, mėgstamiausia veikla ir viskas viename. Grožio ir kosmetikos srityje dirbu devintus metus, todėl mane nustebinti tikrai sunku, tačiau betvarkydama kalnus kosmetikos supratau, kad yra priemonių, kurios mane šiemet tikrai pavergė ir ilgam užsirezervavo vietą mano kosmetinėje. Taigi, mano 2016 atradimų TOP 10! Pažadu, patiks.

1. EXUVIANCE DePuffing Eye Serum-akimirksniu išnaikina paakių patinimus (tikras išsigelbėjimas rytais!)

2. MATIS Reponse Corrective Hyaluronic Performance Toner-hialiurono tonikas-drėkina, išlygina oda, mažas mimikos raukšleles, stabdo odos senėjimo procesus ir puikiai atstoja makiažo bazę! Pudra lipte limpa prie jo!

3. SOTHYS SKIN PERFECTOR FOUNDATION Teint Mat- ach taip, tai yra pudra kurios norim visos-maskuoja ir nesimato!!! Be to, puikiai išlaiko matiškumą (riebios ar mišrios odos savininkėms tai tikras stebuklas!) [Šią pudrą galima įsigyti pas mus studijoje]

4. VITA LIBERATA TRYSTAL MINERALS-naudoju ją kaip veido formavimo priemonę arba savaiminio įdegio pudrą visam veidui! Greita, patogu, nekenksminga ir ilgai išlieka!

5. Make up for ever SMOKY STRECH-geresnio tušo neesu turėjusi, prisiekiu!!!

6. Urban Decay DE-SLICK-fantastinis makiažo fiksatorius-nei vienas neišlaiko makiažo nepakitusio taip ilgai!

7. Urban Decay Moondust Eyeshadow-tai mano slaptas ginklas kai reikia atrodyti gerai ir per labai trumpai! Padengiu visą voką ir vakarėliui pasiruošta!

8. Urban Decay RAZOR SHARP-akių pravedimas, atsparus vandeniui (!!!), su labai patogia plunksnele ir svarbiausia, galima rinktis iš galybės atspalvių! Ypač pamėgau baltą :)

9. NYX Cosmetics Lip Primer-užtikrins lūpdažio išsilaikymą visą dieną! Taip pat sudrėkina ir atgaivina išsausėjusias lūpas.

10. Nouba MILLEBACI- ilgai išliekantys lūpų dažai, nu nes tikrintis ar "neišsimozojai" lūpdažiu tikrai "užknisa". 😄 [šiuos lūpų dažus galite išbandyti ir įsigyti pas mus studijoje]

P.S. visos pažadėkim, kad kitais metais būsim dar gražesnės!! 😀💄

Muah

Naujausi įrašai
bottom of page