top of page

Įspūdinga "Carolina make-up studio" šventinio makiažo kolekcija

Patarimas ateinančių švenčių įvaizdžiui:

Toma: Makiažas nėra atskiriama įvaizdžio dalis, todėl jis ir turi būti derinamas prie aprangos, vietos, šukuosenos... Dar esu įsitikinusi, makiažas yra ir neatsiejama nuotaikos dalis, jei norite ryškių lūpų, ryškinkite, jei nenorite makiažo, nesidažykite visai: moteris graži tik tada, kai ji gerai jaučiasi.

Jolanta: Šį sezoną neišeina iš mados padūmavusios akys. Tik galima rinktis įvairias spalvų kombinacijas nuo šviesiai rudų, pilkų iki juodų. Šviesios lūpos puikiai tiks su ryškesnėmis akimis. Ir, be abejo, gražiai padengta veido oda. Ją tiesiog galima pakontūruoti skaistalais, kas šį sezoną labai madinga.

Sandra: Niekada "neprašausit" šventėms pasirinkusios ryškesnį makiažą, dūmines akis. Gaivus veidas! Tai yra visada topų topas! Klientėms patariu nuolat drėkinti veido odą, nes tik ant pridrėkintos ir sveikos odos makiažas atrodys gražiai.

Ernesta: Šį sezoną karaliauja auksas, švytėjimas ir gaivi veido oda, todėl siūlau nebijoti ryškių, žėrinčių akių, sodrios lūpų spalvos ir vis dar karaliaujančio akių pravedimo.

Madingiausios sezono spalvos?

Elena: Atėjus šalčiams keičiasi ir mūsų įvaizdžio tonai. Gaivius vasariškus lūpdažius pasidedame į stalčių, ieškome kažko paslaptingo, rudų, violetinių, sodrių vyšninių atspalvių... Nesvarbu, ar blondinė ar brunetė, tereikia skirti laiko eksperimentams prieš veidrodį, parinkti tinksnčius atspalvius. Naujųjų metų naktį siūlau sutikti prabangiame vampįvaizdyje, kuriam reikės paslaptingos juodosios vyšnios spalvos lūpų dažų ir subtilaus akių kontūro.

Toma: Tai labai individualu, neužtenka atsižvelgti tik į plaukų spalvą. Rekomenduoju tik viena: vengti juodos, nes tai yra labai primityvu, o ir siaip, anot gamtos mokslų, juoda net nėra spalva.

Jolanta: Tiek šviesiaplaukėms, tiek tamsiaplaukėms patariu nebijoti eksperimentuoti su lūpų spalvomis. Rinktis burgundišką, violetinį, raudoną lūpdažį, atsižvelgiant į odos toną bei gymį.

Sandra: Tamsiaplaukėm dažniausiai tinkamos visos spalvos ir taip madingi burgundiški atspalviai ir netgi mėlyni atspalviai. Todėl tamsiaplaukės su visom spalvom pasidažiusios atrodys gražiai. Šviesiaplaukėm šventiniam makiažui siūlau rinktis dabar "ant bangos" esančius blizgučius tai auksiniai, brondziniai atspalviai. Lūpų dažymo tendencija: pasteliniai, rausvi atspalviai. Natūraliai išformuoti antakiai. Aleliuja!

Ernesta: Šviesiaplaukėms siūlyčiau rinktis daugiau pastelines spalvas, vengti sodrių bei ryškių spalvų, naudoti rudą akių kontūro pieštuką, skruostams - persikinio atspalvio skaistalai, antakius paryškinti švelniais tonais, na o lūpoms galima įvairi spalvų gama nuo pastelinės iki ypač sodrios bordo.Tamsiaplaukėms merginoms kaip tik siūlyčiau rinktis tamsesnes bei intensyvesnias spalvas makiaže, galima lengvai eksperimentuoti su įvairių atspalvių ryškiais šešėliais, derinant juos prie akių, plaukų ir odos spalvos, skaistalai - rožiniai ir rausvų atspalvių, akių kontūro pieštukas - juodas, o lūpų dažus, kitaip nei šviesiaplaukėms, siūlyčiau rinktis šiek tiek prigesintų, švelnesnių spalvų. Ir atsiminkite, jei ir esate juodaplaukė – antakius turėtumėte ryškinti ne juodais, o tamsiai rudais atspalviais.

Gražių švenčių!

Naujausi įrašai
bottom of page