top of page

Netradicinių pažiūrų fotosesija "Post-sovietinis meilės trikampis"

"Stengiuosi nepraleisti progų padirbti ir su užsienio fotografais, kurie neretai pademonstruoja kitokį savo darbo braižą, ir, atrodo, tuos pačius, jau daug kartų fotografuotus modelius, atskleidžia nauju kampu", - pasakoja Karolina, kuri, kartu su Viktorija, leidosi į fotosesiją-avantiūrą su į Lietuvą užsukusiu fotografu TRAN MINH HOANG.

Fotografo mintis buvo parodyti, kad pasaulis bei mada tapo "unisex". Trys merginos (modeliai) šioje fotosesijoje turėjo skirtingas roles, kurioms atitinkamai kūrėme skirtingus įvaizdžius, atskleidžiančius vis kitokias emocijas.

Donatai atiteko vyriškas vaidmuo. Jai atliktas vyriškus bruožus ryškinantis makiažas: ryškūs antakiai, išraiškingi skruostikauliai. Taip ryškinant bruožus galima sukurti valdingos, kiek agresyvios moters įvaizdį. Viktorija pritaikė griežto stiliaus šukuoseną: tikslus šoninis skyrimas jai sukuria berniuko įvaizdį.

Kitas įvaizdis fotosesijoje - seksualios gundančios merginos, kuriai akis ryškinau dūminiu makiažu, o Viktorija susuko romantiškas garbanas, kurios, netvarkingai išsklaidytos, kuria laukinį ir seksualų įvaizdį,

Šviesiaplaukės rolė - trapi mergina gaiviu makiažu ir natūralios tekstūros tiesiais plaukais.

Fotosesijos lokacija: IX fortas Kaune.

Fotografo atsiliepimas apie darbą su "Carolina make-up studio" merginomis - tiesiog stulbinantis:

Daugiau astiliepimų apie mūsų darbus - čia.

Naujausi įrašai
bottom of page