top of page

Meistrė Guoda: ko tikėtis iš makiažo profesionalo?

Pataria meistrė Guoda

Artėjantis vestuvių sezonas skatina pakalbėti apie tai, ko tikėtis atėjus pas makiažo meistrą ir kaip susikalbėti su juo taip, jog rezultatas būtų “toks, kokio norėjau”.

RYŠKUS nelygu GRAŽUS. Dažnai tenka girdėti nuomones, kad puikus makiažas yra tas, kuris yra ryškus ir žavimasi tokiu meistro darbu, kuris visiškai pakeičia moters bruožus. Norėčiau atkreipti dėmesį, kad meistro darbas, kuomet iš studijos išėjusi moteris tampa nepanaši į save, profesionalų gretose vadinamas GRIMU, o ne makiažu.

NE TIK PABRĖŽTI geriausius bruožus, bet ir sukurti tam tikrą įvaizdį – toks makiažo meistro darbas. Dažniausiai meistras moka sukurti dešimtis skirtingų įvaizdžių su daugybe skirtingų atspalvių. Taigi kliento užduotis – įvardinti, kokią nuotaiką norima perteikti.

AKYS. Į jas bus nukreiptas visų dėmesys netgi tada, kai tylėsite. Todėl makiažo meistrui reikia įvardinti, kokia norite būti, ką, tikitės, kad akys kalbės už jus. Miela, dalykiška, seksuali ar netgi ekscentriška – tai sukuriama profesionalo rankomis.

Štai pavyzdžiai, kaip ta pati mergina skirtingai gali atrodyti su to paties vizažisto atliktais skirtingo įvaizdžio makiažais:

Visiškai natūralus įvaizdis:

Lengvas dieninis / dalykiškas, verslo įvaizdis:

Koketiškas įvaizdis

Dramatiškas įvaizdis

"Fashion" įvaizdis

Siekiant geriausio rezultato, ypač pas profesionalų vizažistą apsilankius pirmąjį kartą, rekomenduoju aiškiai įvardinti, kokios savęs tikitės galutiniame rezultate. Ar rezultatas džiugins, priklauso nuo komunikacijos tarp Jūsų ir vizažo meistro.

Naujausi įrašai
bottom of page