top of page

10 greitų seksualaus makiažo triukų

Kiekviena iš mūsų nori atrodyti patraukli, žavinga ir seksuali kasdien. Užtenka žinoti keletą efektyvių makiažo triukų, kurie padės greitai patobulinti savo išvaizdą. Šiame straipsnyje pateikiame net 10 esmingiausių gudrybių, kurias verta žinoti kiekvienai!

1. Natūralios ir drėgnos lūpos Naudokite lūpų dažus, idealiai atitinkančius jūsų lūpų spalvą. Lūpų vidurį patepkite skaidriu blizgiu-taip sukursite putlių lūpų įvaizdį. 2. Švytinti oda Jei dėvite palaidinę su gilia iškirpte, patepkite rankų, kaklo, dekolte sritis vaikišku aliejumi. Oda taps glotni, švytinti ir traukianti žvilgsnį.

3. Raudonai-oranžinės lūpos

Jei mėgstate ryškų lūpdažį, tam, kad atrodytumėte ne per vulgariai su raudonu ar įžuliai su oranžiniu lūpdažiu-sumaišykite juos. Tai aukso viduriukas norinčiai atrodyti seksualiai ir pastebėtai.

4. Žvilgantys vokai

Norint išgauti gundantį žvilgsnį naudokite metalinio atspalvio šešėlius vidiniuose akių kampučiuose. Svarbiausia, gerai parinkti atspalvį- jei jūsų oda balkšva, melsva ar rožinio atspalvio-naudokite sidabro atspalvį, jei oda gelsva, kreminė, bronzinė- aukso, bronzos atspalvių šešėlius, tik atminkite, tai turėtų būti metalinis atspalvis, ne blizgučiai.

5. Šilti skruostai

Pagyvinkite skruostus su šiltos rožinės, persiko atspalvio skaistalais ir jūsų veidas akimirksniu įgaus “lolitišką” švelnumą.

6. Rausvos lūpos

Galite valandų valandas kandžioti savo lūpas, arba daug lengviau išgauti gyvesnių, sultingų lūpų įvaizdį-užtepkite viršutinę lūpą lengvu rožiniu, bijūno atspalvio lūpdažiu ir suspauskite lūpas-naudokite labai nedaug-taip pasieksite naturalų, tarsi nedažytų lūpų įvaizdį.

7. Akių kontūras

Praveskite kontūrą palei pat blakstienų liniją, šiek tiek nutęsiant jį už išorinio akių kampučio ribos aukštyn-įgausite lengvą Merlin Monroe žvilgsnį.

8. Šilta oda Tokį įvaizdį greitai ir lengvai sukursite pagyvinę veidą bronzine ar įdegio pudra-tik neperdauginkite, juk nenorite atrodyti purvina. 9. Riestos blakstienos Naudokite blakstienų rietiklį. Suspauskite blakstienas ir palaikykite bent 8 sekundes, tą patį kartokite ir ant kitos akies. Žvilgsnis iškart taps gilesnis ir akys didesnės. Prisiminkite-rietiklį naudokite TIK ant švarių, nedažytų tušu, blakstienų.

10. Violetinis atspalvis

Natūralios spalvos šešėlis niekad nesukels intrigos vyriškajai prigimčiai. Norint priversti juos atkreipti dėmesį, naudokite švelnios violetinės spalvos šešėlį. Tepkite jį per viršutinio voko raukšlę (banano forma) ir palei blakstienų augimo liniją apačioje-kaustysite žvilgsniu.

Švytėkite ir vyliokite, mielosios. Sėkmės!

Naujausi įrašai
bottom of page