top of page

II vieta "Vestuvinio įvaizdžio konkurse'2015" (interviu)

"Carolina make up studio" plaukų stilistė Eglė ir makiažo meistrė Jolanta sudalyvavo pirmąkart Lietuvos grožio profesionalų asociacijos organizuotame konkurse, skirtame vestuviniam įvaizdžiui. Abi meistrės dalyvavo kaip komanda ir laimėjo net antrąją vietą!!! Merginos mums papasakojo savo įspūdžius, kviečiame ir jus paskaityti apie šių metų vestuvių tendencijas ir įspūdžius iš konkurso :-)

Kaip jaučiatės po konkurso? Ar tikėjotės laimėti prizinę vietą? Eglė: aš pastoviai juokavau, kad mes laimėsim! Dabar jaučiuosi dviprasmiškai. Nežinau ar juoktis ar verkti (šypsosi). Jolanta: aš jaučiuosi puikiai. Atlikau tai, ką buvau sugalvojusi. Esu patenkinta tiek Eglės, tiek savo darbu. Svarbu ne laimėjimas, o dalyvavimas. Taip, iš dalies tikėjausi laimėti. Iš tikrųjų buvo dvipusis jausmas, atrodė kad ir laimėjau ir pralošiau. Toks keistas jausmas... Egle: Jolanta, toks jausmas, kad dalyvavai „Misių“ konkurse (juokiasi)

Ar gavote kokius nors vertingus apdovanojimus? Jolanta: Kadangi laimėjome antrąją prizinę vietą, taigi gavome „Bogomolov Image School“ įkūrėjo Konstantino Bogomolovo autorinį seminarą „Įvaizdžio dizainas: teorija ir praktika“ Rigoje. Su nekantrukmu laukiame seminaro, kuris įvyks jau kitą savaitgalį. Taip pat 200 eurų vertės plaukų kosmetikos "Framesi" čekį. Konkurso dekoratyvinės kosmetikos „Jane Iredale“ įsteigtą prizą ir metinę „Vestuvės.lt“ žurnalo prenumeratą mūsų studijai! Eglė: Dar gavau specialią „Framesi“ kompanijos dovaną, kadangi gavau nominaciją už geriausią šukuoseną :)

Ar modelio tipažas netrukdė įgyvendinti siekiamos idėjos? Jolanta: apsidžiaugėme, kai gavome tokį modelį. Modelis labai atitiko suknelės dizainą ir nuotaiką. Modelį pamatėme tik valandą iki konkurso pradžios, nes tokios buvo taisyklės. Eglė: Šukuosenos idėja gimė darbo vietoje. Buvo aiški tik stilistika. Žinojau, jog šukuosena bus subtili, švelni, gyva kaip vėjo gūsis! Norėjome, kad jaustųsi lengvumas, įvaizdyje atsispindėtų trapumas. Pati šukuosenos idėja gimė spontaniškai, per daug neplanuojant. Aš paskutines minutes vis dar nežinojau ką darysiu. Kūriau darbo metu. Dažniausiai tokiuose konkursuose dirbama ekspromtu, stengiantis padaryti geriausia iš to, ką turi. Jolanta: mes galvojom, kad laimės tie dalyviai, kuriems atiteks gražiausi modeliai. Bet tai nepasitvirtino. Kai kuriuos modelius net sunku buvo atpažinti su naujuoju įvaizdžiu. Mūsų modelis labai atitiko bendrą idėją ir puikiai tiko sugalvotam makiažui. Idėjų sėmiausi iš šių metų tendencijų. Įsivaizdavau, kad vestuvinė suknelė labiau tiktų šviesiaplaukei, bet priemones susipirkau ir idėjas rinkausi dviems tipažams. Nebuvo sunku, nes tikrai žinojau ką darysiu.

Ar pakankamai buvo laiko konkurso metu? Eglė: dvi valandas ramiai nagus lakavau (juokiasi). Šukuosena buvo padaryta per pusę valandos!

Jolanta: iš tikrųjų laiko užteko pilnai.

Ar buvote patenkintos renginio organizuotumu? Eglė: viskas labai profesionaliai suorganizuota. Jolanta: labai patogi darbo vieta, viskas tiko ir patiko. Geras apšvietimas, palyginus kokia patalpa ir kiek tenka dalyvauti tokiuose konkursuose – viskas aukšto lygio.

Kokia idėją norėjote atskleisti savo nuotakos įvaizdyje? Jolanta: mes norėjome savo nuotaką pavaizduoti pagal šių metų tendencijas. Turėjome pristatyti nuotaką, kuri turi atitikti naujausią mados tendencijas. Neturim gyventi praėjusiais metais. Turime eiti į naujus ir neatsilikti nuo pasaulio.

Kokios pagrindinės 2015 tendencijos nuotakoms? Ką rinktis, kad neprašautum? Jolanta: pagrindinės tendencijos yra atrodyti natūraliai ir su makiažu. Veidas turi būti neapkrautas, svarbu pabrėžti natūralų grožį. Jau išeina iš mados tamsūs antakiai. Jie lengvesni, labiau šukuojami į viršų, gali būti platesni, bet išlaikyti natūralią formą. Skaistus, natūraliai švytintis veidas, ne visiškai matinis, svarbi detalė – gaivūs skruostikauliai. Gali būti pasirenkamos padūmavusios akys, tačiau lengvo rudo arba bronzinio atspalvio. Švelnios lūpos, kurioms gali būti naudojami visi atspalviai, tačiau jie turėtų būti prigesinti, lengvesni. Arba norint daugiau kontrasto naudojami labai tamsūs net rudi, tamsiai violetiniai, slyviniai, tamsios vyšnios atspalviai. Akims ypač madinga įvairių spalvų labai stori pravedimai. Eglė: Šukuosenų tendencijose madingi kraštutinumai. Nuo labai griežtų minimalistinių kuodelių iki labai lengvų, purių plaukų suteikiančių masę ir apimtį. Būsite mados viršūnėje, jeigu išgausite natūraliai banguotų plaukų efektą, kuomet plaukai ne per daug garbanoti ir ne visiškai tiesūs. Tarsi natūralūs ir patys iš savęs lengvai besisukantys. Tendencijų viršūnėse – madingi aksesuarai. Jie labai įvairūs: perlai, lankeliai, smulkios gėlytės, dekoratyviniai tinkleliai, kurie naudojami griežtiems kuodeliams puošti. Taip pat madingi įvairūs pynimai su etno motyvais. Net gofras grįžta į madą!

Naujausi įrašai
bottom of page