top of page

"Carolina Make Up Studio" makiažų kolekcija pavasaris/vasara 2014

Tiesūs, glotnūs plaukai, bronzinė oda ir aistringas juodas akių kontūras – tai šių metų pavasario / vasaros mados tendencijos. Karštos, ryškios lūpos ir toliau madingos, kaip ir beveik tyras grožis su vos pastebimu makiažo priemonių prisilietimu bei paprasčiausiai išplautais ir nerūpestingai išdžiovintais plaukais.

“Juodas akių kontūras niekada neišeina iš mados, o šį sezoną brėžti jį reiktų lyg maištingai paauglei – storai, įspūdingai. Juo galima piešti grakščias “katės” ar brėžti tiesiai ant ašarų linijos, taip suteikiant žvilgsniui papildomo dramatiškumo. “ – teigia pirmosios Lietuvoje makiažo studijos “Carolina Make Up Studio” įkūrėja bei makiažo meistė Karolina Taraškevič.

“Šį sezoną reguliari akių pravedimo linija išaugo į masyvias, kampuotas retro formas. Todėl ši sezoną siūlau rinktis ryškiaų/grynų spalvų akcentus ant vokų – “Carolina Make Up Studio” meistė Toma, pasakojo apie savo siūlomą šios vasaros madingą makiažą.

Tegu bronzantas tampa jūsų geriausiu draugu šį pavasarį! Bronziniai ir aukso atspalviai akių šešėliuose, antakiuose – lyg atsinaujinęs 70-ųjų stiliaus švtėjimas šiuolaikinės moters veide. Bronzinių atspalvių makiažą pasiūlė “Carolina Make Up Studio” makiažo meistė Jolanta, pasiūlydama eksperimentuoti ir derinti tarpusavyje skirtingas spalvas, stipriau ryškinti apatinę voko liniją bei makiažui naudoti ryškiai rožinius akių šešėlius.

Lūpų spalvos šį sezoną nuvilnija nuo natūralių ant Paryžiaus ir Milano podiumų iki ryškių matinių Niujorke. Karštos, ryškios lūpos ir toliau madingos . Šalia sezono top'u (oranžinės, raudonos, rožinės) - “Carolina Make Up Studio” makiažo meistrė Neringa siūlo lūpas dažytis ryškiai prisirpusią violetine spalva.

Šį sezoną madingas natūralus veido grožis su vos šiek tiek konsilerio (maskuoklio). Plaukai stiliuje “išsiploviau ir einu”, su lengvai pateptais aliejumi galiukais. Madingas išplaukęs pastelinių atspalvių šešėlis aplink akis - kaip vasarinė dūminio makiažo alternatyva, ir kūno spalvos šešėliai suteikiantys subtilų apvadą aplink akis.

“Carolina Make Up Studio” komanda artėjanti sezoną siūlo rinktis visų ryškių vsaros spalvų akių šešėlių spalvas: alyvinę, violetinę, rožinę, žydrą, žalią, koralinę ar net raudoną. Derinkime jas su auksine/bronzine spalva!

Jei reiktų rinktis tik vieną spalvą šį sezoną, tai be abejonės būtų mėlyna. “Carolina Make Up Studio” makiažo meistrė Toma siūlo rinktis ryškų žydros spalvos “katės akių” makiažą. Toks įvaizdis neabejotinai šios vasaros topas!

Dėkojame modelių agentūrai "Supermodels" (www.supermodels.lt) ir fotografui Tomui Adomavičiui (www.tomasadomavicius.com) už bendradarbiavimą.

Naujausi įrašai
bottom of page