"Carolina Make-up School yra geriausia mokykla visoms, norinčioms išmokti vizažo meno"

Į klausimus apie Carolina Make-up School profesionalius makiažo kursus atsako juos baigusi studentė Aistė Lapinskaitė.

Kas tave paskatino mokytis makiažo?

Grožio sritis man visada buvo artima, o nusprendusi pakeisti dantų technikės profesiją, ieškojau estetiško darbo grožio industrijoje. Nors anksčiau jau esu dirbusi manikiūrininke - nusprendžiau išmokti vizažo!

Kodel pasirinkai Carolina Make-up School?

Carolina Make-up School pasirinkau dėl rekomendacijų. Taip pat, peržvelgus visas kitas mokyklas bei jų siūlomus kursus, man labiausiai patiko jūsų “braižas”: naujausios tendencijos, natūralumas, “švarus” makiažas. Dar viena svarbi, mane suviliojusi priežastis - praktikos galimybės.

Ar esi mokiusis makiažo kitur?

Taip, tačiau turėjau tik keletą pamokų. Jų pagrindinis tikslas buvo išbandyti vizažą ir išsiaiškinti ar ši sritis man artima.

Kokios kursų pamokų temos tau patiko labiausiai?

Negalėčiau išskirti vienos pamokos, kuri patiko labiausiai, kadangi, kiekviena dėstytoja ir kiekviena technika buvo savotiška, įdomi. Mano manymu, laikas parodys, kurios technikos priimtiniausios man asmeniškai ir kurias dirbdama naudosiu dažniausiai. Viena labiausiai įsiminusių temų kursų metu, vis dėl to, buvo vestuvinis makiažas!

Galbūt išduosi vieną makiažo triuką, kuris tau buvo visiškai naujas ir netikėtas?

Kadangi vizažas man - nauja sritis, visa informacija man taip pat buvo nauja! Galėčiau pabrėžti keletą mane labiausiai nustebinusių smulkmenų, tokių kaip aliejaus naudojimas kuriant šlapios odos efektą fotosesijoms, skaistalai naudojami lūpoms, o taip pat, beribės mineralinės pudros galimybės kuriant makiažą!

Ar planuoji toliau gilinti žinias vizažo stiryje?

Esu labai patenkinta kursais, tad planuoju dalyvauti visuose renginiuose bei seminaruose vos pasitaikius galimybei, tam kad galėčiau ir toliau praktikuotis bei mokytis. Kadangi keičiu secialybę, į vizažą žiūriu itin rimtai ir kuriu ateities vizijas susijusias su šia profesija.

Ar rekomenduotum Carolina Makeup School svarstančioms pradėti mokytis vizažo?

Tikrai taip!!! Carolina Make-up School yra geriausia mokykla visoms, norinčioms išmokti vizažo meno, nes dėstytojų įvairovė ir technikų gausa tikrai leis kiekvienai susikurti savo “braižą” ir atrasti savo kelią.

Nuotraukose: Aistės Lapinskaitės darbai 

Grįžti