"Carolina make-up school buvo geriausias mano sprendimas!"

KODĖL PASIRINKAI CAROLINA MAKEUP SCHOOL?

Pasidomėjusi makiažo kursų pasiūla Kaune ir Vilniuje, nusprendžiau, kad Carolina Makeup School stilius man pats priimtiniausias. Visi Carolina makeup studio meistrių ir dėstytojų atliekami makiažai yra stilingi ir "neperkrauti".

AR TAI TAVO PIRMI MAKIAŽO KURSAI?

Taip! Šių kursų man pakako tam, kad išmokčiau visus makiažo pagrindus.

KAS LABIAUSIAI PATIKO KURSUOSE?

Dėstytoja Marija ir jos vedamos pamokos! Ji labai kūrybinga ir įkvepianti. Iš jos išmokau ne tik techniškai atlikti makiažą bet ir kurti jį pati. Taip pat, džiaugiuosi, jog informacija kursų metu buvo lengvai įsimenama ir pritaikoma. Ypač patiko tai, kad makiažas nebuvo dėstomas pagal vieną nustatytą šabloną. Studentėms buvo leidžiama varijuoti, pritaikyti įgytas žinias savaip. Sužinojau begalę naujų makiažo triukų ir daug išmokau apie makiažo produktus bei tinkamą jų pasirinkimą.

KAS KURSUOSE LABIAUSIAI NUSTEBINO?

Nustebino dėstytojų dėmesingumas! Jos labai stengėsi pagelbėti kiekvienai studentei kaip galėdamos, bet nevaržydamos jų kūrybiškumo. Dėstytojos kiekvienai mūsų padėjo atsiskleisti ir atrasti savas technikas bei makiažo stilių. Šiuose kursuose nėra žodžio "neteisingai".

GALBŪT IŠDUOSI VIENĄ, TAU VISIŠKAI NAUJĄ MAKIAŽO TRIUKĄ?

Išmokau tobulai padažyti blakstienas tušu, o taip pat jį tinkamai nuvalyti, nedirginant klientės/modelio akių!

AR PLANUOJI IR TOLIAU GILINTI ŽINIAS VIZAŽO SRITYJE?

Tikrai taip! Labai noriu užsirašyti į Carolina Makeup School "BACKSTAGE" kursus. Noriu išmokti ryškaus, avangadinio makiažo ir patobulinti savo foto makiažo techniką.

AR REKOMENDUOTUM CAROLINA MAKEUP SCHOOL NORINČIOMS IŠMOKTI MAKIAŽO?

Tikrai taip! Šaunios dėstytojos, profesionalios priemonės, dauuug naujų žinių ir labai smagiai bei naudingai praleistas laikas. Be šių kursų nebūčiau pradėjus daryti to, ką mėgstu labiausiai. Todėl nieko nelaukite! 

 

Grįžti