top of page

10 dalykų, kuriuos turi žinoti kiekviena nuotaka

10 dalykų, kuriuos turi žinoti kiekviena nuotaka

Carolina.lt Vilniaus makiažo meistrė Darija Eden pataria:

  1. Nesistenk atrodyti tokia, kokia realiame gyvenime nebūni. Tavo vyras myli tave tokią, kokią mato kasdien. Tą dieną turi atrodyti gražiai, tvarkingai ir gaiviai.

  2. Gerai paruošta veido oda garantuoja gerą makiažo padengimą ir išsilaikymą. Rekomenduojama prieš tai apsilankyti pas kosmetologę.

  3. Makiažo meistrą rinkis pagal rekomendacijas žmonių, kurių skonis sutampa su tavuoju.

  4. Pasirūpink iš anksto, kad gautum norimą makiažo meistrą ir suderink su juo susitikimo laiką.

  5. Bandomasis makiažas yra skirtas ne pasižiūrėti kaip dirba meistras, bet gauti tokį rezultatą, kuris patenkins tavo lūkesčius, derės prie tavo įvaizdžio ir nevers jaudintis svarbiausią tavo gyvenimo dieną. Bandomojo metu pasistenk išsiaiškinti visas smulkmenas, kad tą dieną galėtum būti visiškai rami.

  6. Vestuvinis makiažas reikalauja laiko ir susikaupimo, pasirūpink, kad tiek tu, tiek tavo meistrė jaustųsi komfortiškai, kai bus atliekamas tavo vestuvinis makiažas.

  7. Pasiklausk meistrės, ką rekomenduoja turėti su savimi po makiažo, likusiai dienos daliai. Dažniausiai tai lūpdažis arba lūpų blizgis, specialios servetėlės riebalų pertekliui sugerti, matifikuojanti sausa pudra ir ausų krapštukai. Visa tai tau padės esant reikalui kažką pataisyti.

  8. Kodėl vestuvinis makiažas kainuoja daugiau? O gi todėl, nes makiažo meistras dirba būtent jums patogiu metu. Jo vasaros savaitgaliai yra skiriami ne poilsiui, o darbui - kito pasirinkimo jis neturi. Mokate ne tik už makiažo priemones, bet ir už patirį, žinias. Be to, nepamirškite, kad meistras turi mokėti tvarkytis ne tik su kosmetika, bet ir su nepastovia nuotakų nuotaika, jauduliu, stresu.

  9. Veidas yra vienas svarbiausių tavo įvaizdžio akcentų, tad pasirūpink, kad jis tą dieną turėtų savo geriausią versiją.

  10. Nepamiršk, kad gera nuotaika yra didžiausias sėkmės garantas. Nusišypsok, juk tai tokia nuostabi diena!

​Norint užsiregistruoti makiažui - spausk čia

Norint pamatyti daugiau meistrės Darijos darbų - spausk čia

Naujausi įrašai
bottom of page