"Carolina Make-up School yra ta vieta, į kurią turėtum ateiti pirmiausiai!"

Ingrida Kolytė - "Carolina make-up school" dviejų mėnesių trukmės makiažo kursus baigusi ir sėkmingai dirbanti makiažo meistrė, tad aprašėme Ingridos pasidalinti savo patirtimi ir įspūdžiais!

Ingrida, kas tave paskatino mokytis makiažo?

Grožis man buvo nesvetimas dar nuo mokyklos laikų. Kadangi, mane pačią daug grimuodavo įvairiuose renginiuose, bei televizijoje, į grimą atkreipiau dėmesį gan anksti. Vėliau dažytis teko išmokti ir pačiai. Makiažo subtilybes stebėdavau iš šalies, kol galiausiai pati nusprendžiau išmokti tai daryti profesionaliai.

Kodel pasirinkai "Carolina make-up school"?

Vilniuje mokyklų pasiūla yra išties didelė, todėl kiekvienam būsimam makiažo kursų studentui tikrai tenka sudėtingas uždavinys, išsirinkti sau tinkančią makiažo mokyklą. Mano apsisprendimą lėmė "Carolina make-up school" dėstančios mestrės bei jų braižas. Kadangi man pačiai mokyklos dėstytojų darbai buvo labai "prie širdies", norėjau perimti būtent jų makiažo subtilybes, sužinoti atlikimo technikas ir visas paslaptis! 😊

Ar mokeisi makiažo kitur? Jeigu taip, kur?

Taip, esu baigusi “Glow Makeup School” profesionalius mokymus, taip pat išklausiau kursą “Smilga Beauty Lab”.

Kaip palygintum “Carolina make-up school” kursus su kitais? Kokie būtų esminiai skirtumai?

Galėčiau išskirti 2 pagrindinius skirtumus ir mokyklos privalumus:

- Pats svarbiausias – "Carolina make-up school" dėstytojos. Jos be galo profesionalios ir turi puikų skonį! 😍 Manau, kad būtent jos lemia daugelio studenčių sprendimą čia mokytis. Taip pat, labai patiko tai, jog dėstytojos keičiasi, todėl galima išmokti daug skirtingų technikų, o tuomet išsirinkti tas, kurios priimtiniausios tau. Visos dėstytojos labai smulkmeniškos ir kruopščios, o šių savybių moko ir studentes. Nuo pat pradžių, makiažą yra mokoma daryti atidžiai ir “švariai”, o ne bet kaip. Labai smagu, kad meistrės pasidalina savo mylimais, per daugelį metų praktikos išbandytais produktais. Iš kiekvienos dėstytojos tikrai gali išmokti naujų triukų ir makiažo paslapčių.

 - Kitas didelis privalumas – maža kursų grupė. Labai geras jausmas yra žinoti, kad į kiekvieną tavo klausimą bus nedelsiant atsakyta ir neteks ilgai laukti. Šiuose kursuose dėmesio netrūksta nei vienai studentei.

- Negaliu nepaminėti dar vieno svarbaus privalumo - galimybės dirbti su skirtingais modeliais kiekvienos paskaitos metu. Tokiu būdu yra taupomas laikas, o kursų metu, kiekviena studentė turi galimybę dirbti su įvairiais žmonėmis. Tai garantuoja daug praktikos atliekant makiažą ant skirtingos odos, veido bruožų, akių formų.

Kokios pamokų temos patiko labiausiai?

Manau, kad visos pamokos buvo be galo naudingos, reikalingos ir įdomios.

Galbūt išduosi vieną makiažo triuką, kuris tau buvo visiškai naujas ir netikėtas?

 Kadangi paskaitas veda skirtingos dėstytojos, iš kiekvienos jų sužinojau bent po vieną ypatingą makiažo triuką. Tačiau labiausiai aš džiaugiausi kiekvienos jų pasidalintais, per ilgametę praktiką atrastais, produktais - "perliukais".

 Ar planuoji toliau gilinti žinias vizažo srityje?

 Žinoma! Tai darau nuolat. Šiuo metu, ne tik atlieku makiažą, bet ir pabaigus "Carolina make-up school" profesionalius makiažo kursus, padedu studijos dėstytojoms paskaitų metu. Makiažas ir jo technikos – nuolat besikeičianti sritis! Tik spėk sekti naujas tendencijas, technikas ir žinoma, produktus. Todėl, tiesiog privaloma nuolat tobulintis bei semtis naujų žinių iš profesionalų. Tam, manau, labiausiai tinka individualios pamokos, pas konkrečius dėstytojus. Taip pat, labai daug galima išmokti ir patobulinti savo įgūdžius specialiuose kursuose, tokiuose, kaip "Backstage" ar "Bridal", kur įgyjamos konkrečios, specifinės žinios, priklausomai nuo to, kuria linkme nori tobulėti toliau!

Ar rekomenduotum "Carolina make-up school" svarstančioms pradėti mokytis vizažo?

Aš manau, kad "Carolina make-up school" yra ta vieta, į kurią turėtum ateiti pirmiausiai, jei nori pradėti savo kelionę profesionalaus makiažo srityje tinkamai!

Grįžti