top of page

Mylinčio savo moterį vyro istorija bei šio stebuklingo produkto rezultatai mus šokiravo!

Moters pasitikėjimas savimi – neįkainojamas turtas! Juk Jūs puikiai žinote, ką reiškia, kuomet išeiti į gatvę, darbą, parduotuvę ar vakarėlį dvelkdama pasitikėjimu. Pasaulis nušvinta visiškai kitomis spalvomis!Kas moteriai yra pasitikėjimas savimi? Nepriekaištingas makiažas, dailiai krentantys plaukai, stilingi drabužiai… Taip, visa tai tikrai kuria pasitikėjimą savimi. Bet yra dalykų, apie kuriuos tiesiog nesusimąstome, kol jie mūsų nepaliečia.

Šiandien - spalio 15 d. minime pasaulinę krūties dieną ir tai yra pats tinkamiausias laikas sustoti ir pagalvoti, koks iš tiesų yra trapus moters grožis ir kaip yra svarbu neprarasti tikėjimo ir pasitikėjimo savimi. Norisi papasakoti vieną įkvepiančią istoriją, kuri iliustruoja, jog nėra nieko neįmanomo, o tai, kas jau yra prarasta galima susigrąžinti.

2006 metais rinkoje atsidaro produktas – RevitaLash serumas skatinantis blakstienų augimą. Sakysite, jog tai nieko ypatingo, nes ir dabar ir tuo metu rinkoje jau buvo galima nusipirkti įvairiausių preparatų, ant kurių pakuočių puikavosi užrašai, jog naudojant produktą turėsite nuostabaus grožio, ilgas blakstienas.

Bet retai kur buvo parašyta, jog pagrindinis produkto ingridientas - augimą skatinantis hormonas, kurio poveikis yra žalingas.

"RevitaLash" produkto atsiradimą įtakojo begalinė vyro meilė moteriai, kuri po chemoterapijos procedūrų prarado plaukus, antakius, blakstienas ir pasitikėjimą… Dr. Michael Brinkenhoff daugybę valandų praleidęs mokslinėse laboratorijose vėžiu sirgusiai žmonai Gayle įteikė neįkainojamą dovaną – sukūrė behormoninį produktą, kuris sugrąžino moteriai jos veido bruožus – blakstienas, antakius, plaukus – jos norą gyventi, jos pasitikėjimą. Nuo 2006 metų produktai pasitikėjimą sugrąžino šimtams moterų. Jau daugiau nei 10 metų įmonė ir toliau dalį lėšų skiria krūties vėžio tyrimams.

Spalio 15 d. proga kviečiame prisijungti prie gražios akcijos. Nuo kiekvienos mūsų įsigytos rožinės RevitaLash pakuotės 10% skiriama krūties vėžio tyrimams. Produktą isigyti galite čia:

Būkime gražios, bet ne kokia kaina. Pasitikėkime savimi kiekvieną dieną! Branginkime tai, ką turime ir padėkime toms, kurioms mūsų pagalbos reikia.

Apie "RevitaLash" blakstienų serumą:

Ši tiksliai sukurta pažangi kosmetikos formulė skirta įveikti pastebimus blakstienų senėjimo ir streso požymius – sausas, trapias, negyvybingas blakstienas.

Patentuotas moksliškai pažangios technologijos ir natūralių žolelių derinys veikia kartu, kad apsaugotų blakstienas nuo lūžinėjimo, trapumo ir pagerintų jų lankstumą, atstatytų drėgmę ir pabrėžtų dar ryškesnių blakstienų spindesį.

Naudodamos kasdien iš karto pajusite kondicionuotų blakstienų privalumus – blakstienos taps sveikesnės ir atrodys dar prabangiau.

  • Apsaugo blakstienas nuo trapumo ir lūžinėjimo.

  • Curl Effect® natūraliai pakelia ir užriečia blakstienas.

  • Pagerina blakstienų lankstumą, atstato drėgmę ir suteikia spindesio.

  • Padeda apsaugoti blakstienas nuo kasdienio nepalankaus poveikio.

  • Pabrėžia gražių, jaunatviškiau atrodančių, prabangesnių blakstienų išvaizdą.

  • Stipraus poveikio BioPeptin Complex®, peptidai ir augalinės sudedamosios dalys prisotina blakstienas drėgmės, jos lieka minkštos, prabangiai ir sveikai atrodo.

NAUDOJIMAS: Nusiplaukite rankas švelniu muilu ir vandeniu. Prieš naudodami gaminį palaukite, kol veido ir akių sritis visiškai išdžius. Esant švarioms ir sausoms blakstienoms, kartą per dieną plonai užtepkite gaminio. Blakstienoms padengti užtenka vieną kartą perbraukti per blakstienų augimo liniją. Produktą isigyti galite čia:

Kviečiame solidariai prisijungti prie gražios akcijos. Nuo kiekvienos mūsų įsigytos rožinės RevitaLash pakuotės 10% skiriama krūties vėžio tyrimams.

Produktą isigyti galite čia:

Naujausi įrašai
bottom of page